Nieuwe kledinglijn Craft

Helaas stopt Rogelli met onze huidige kledinglijn. Gelukkig heeft Run2Day een mooi alternatief kunnen vinden, ‘in LoopsportZwolleROOD', en wel van Craft. Voor meer info en kledingafbeeldingen raadpleeg Clubkleding.

Beste Loopsporters, goed nieuws!
We gaan weer gezamelijk trainen!

Ondanks dat er nog maar een klein aantal weken zijn tot aan de zomerstop, willen we de trainingen weer gaan opstarten. In eerste instantie alleen op de zaterdag. Er zijn een aantal trainers die zich bereid hebben verklaard om weer voor de groep te komen staan en jullie training te gaan geven.

Echter.... Het aantal deelnemers in een groep zal beperkt blijven to 10 lopers. En er zijn nog een paar aanvullende regels:

  • Elke deelnemer zal zich moeten inschrijven voor een training.
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en van andere wandelaars/fietsers.
  • Blijf thuis bij neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts, of als iemand thuis koorts of corona heeft.
  • Ga voor de training naar het toilet; hoest in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes.
  • Als je tot een risicogroep hoort of 70+ bent dien je zelf je risico te analyseren voor deelname, raadpleeg eventueel je huisarts.
  • Was je handen thuis voor en na de training.

Wat betreft het reserveren van trainingen: er is aan alle Loopsporters een nieuwsbrief gestuurd met daarin o.a. de manier hoe je je voor een training kunt inschrijven. Inschrijven kan tot 12 uur van te voren, dus: voor de training van zaterdag, aanvang 10u00, kun je tot 22u00 vrijdagavond inschrijven. Je afmelden of wijzigen van een training kan ook tot 12 uur van te voren.

Let op. Er geldt: niet ingeschreven: NIET trainen met de groep.

Mocht je geen nieuwsbrief ontvangen hebben (al in je spambox gekeken?) mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijg je er als nog eentje toegestuurd.

Trainers & bestuur SLZ

 

Vorige week woensdag hebben we gehoord dat sporten in kleine groepen, onder allerlei voorwaarden weer mogelijk is. We zijn daar mee aan de slag gegaan en hebben een voorstel voorgelegd aan de trainers. Het overgrote deel van de trainers gaf echter aan dat lopen in groepen nog teveel risico met zich meebrengt en / of gaven zelf aan nog geen training te willen verzorgen.
Wij snappen en respecteren deze keuze volledig. Veel van ons zijn immers werkzaam in risicovolle beroepen, hebben ouders die in de risicogroep vallen etc.

Natuurlijk is dit jammer, maar alles afwegende hebben we daarom besloten om tot de zomerstop geen gezamenlijke trainingen te organiseren.

Blijf fit, gezond en lekker hardlopen. Dan hopen we jullie weer te zien na de zomerstop op 15 augustus!

Hierbij een update betreffende de looptrainingen van Loopsport Zwolle. Het mag een ieder duidelijk zijn, dat, nu de regering verdere aanscherping van de gedragsregels heeft aangekondigd, de trainingen vooralsnog opgeschort worden tot 1 juni.

Uiteraard gaan we ook iets doen aan de deelnemersbijdrage. Over de precieze invulling daarvan, daar wordt iedereen nog over geïnformeerd middels een nieuwsbrief.

Tot slot: blijf gezond iedereen en volg alsjeblieft de richtlijnen op die door de instanties worden voorgeschreven. Dus ook geen "eigen loopgroepjes" vormen om te gaan trainen. Wanneer je tóch per se blijven hardlopen, doe het dan in je uppie. Zo lastig is alleen lopen nou ook weer niet.

Take care.

Roeleke, Dicky, Nathalie, Richard en Harry 

Vandaag, zaterdag 14 september, de laatste jubileumloop (in een rij van 4 loopdagen) en de brunch als afsluiting. Fantastisch weer erbij, zo'n 80 deelnemers en allemaal even enthousiast!

Nadat iedereen de 12.2 kilometer lange route, inclusief de Westerveldse 'bult' had gelopen, kon er uitgerust worden bij Grand Café Milligers aan de Milligerplas. Koffie, thee, ...bier..., voor elk wat wils.

Subcategorieën

Komende wedstrijden

Geen activiteiten gevonden
Copyright © 2022 Loopsport Zwolle. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.